Halusi kauniimpia kuvia – nainen käytti 2 500 euroa käsien kaunistamiseen

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkausten suosio on edelleen tasaisessa kasvussa, ja rintojen kasvattamisen lisäksi viime vuosina trendinä on ollut myös muiden ruumiinosien muokkaaminen. Nyt eräs amerikkalainen nainen on käyttänyt 2.500 euroa saadakseen kauniimpia valokuvia kämmenestään ja sormuksestaan.

ABC 7
ABC 7

33-vuotias newyorkilainen Christa Hendershot ei pitänyt siitä miltä hänen kätensä näytti selfie-kuvissa, jotka hän ikuisti kädestään. ABC 7 -televisiouutisten mukaan Hendershot kihlautui viime vuonna, eikä hän pitänyt valokuvissa näkemistä käsistään.

Hendershot meni kysymään apua tilanteeseen kauneuskirurgilta, joka lopulta myös suoritti kalliin operaation. Sen jälkeen kämmenselässä näkyvät verisuonet eivät ole enää yhtä näkyviä kuin aiemmin. Uutiskanavan tietojen mukaan käsien kohentaminen on ollut viime aikoina suosiossa.