Hämähäkki pelästyi miehen laulua – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämähäkkipelon tieteellinen nimi on araknofobia. Pelosta kärsivät ihmiset alkavat täristä ja kiljua jo silloin, kun he pelkästään ajattelevat kahdeksanjalkaisia vipeltäjiä. Ihminen on kuitenkin hämähäkin silmissä varmasti vieläkin kammottavampi.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa leviää hauska video hämähäkistä, joka pelkää suunnattomasti Andrew Wilcox -nimisen herran lauluääntä. Mies oli kuullut siskoltaan, että mikäli ei halua tappaa hämähäkkiä, voi sen säikäyttää tiehensä oopperaa laulamalla. Sisko oli Andrewin mukaan kokeillut keinoa usein onnistuneesti.

Koska Andrew ei itsekään halua tappaa viattomia luontokappaleita, päätti hän kokeilla kovaäänistä lauluaan. Mies lauloi seitissään roikkuneelle yksilölle ja hämähäkin reaktio on huvittava. Se kirjaimellisesti pelästyy miehen kehnoa oopperalauluyritystä ja nostaa raajansa pystyyn puolustusasentoon. Pienemmistäkin äänen värähtelyistä luontokappale pelästyy.