Maailman kallein hot dog – maistuisiko tällainen?

Lifestyle Ruoka · Stara.fi

Herkkusuille on tarjolla monenlaisia exclusiivisia herkkuja, joiden hinnat ovat pilvissä. Yksittäisiä maailman kalleimpia tuotteita on helppo tehdä, kun lisää niihin tarpeeksi paljon kultahippuja tai muuta arvokasta. Nyt Kanadassa on esitelty maailman kallein ruokalistalla pysyvästi oleva hot dog.

Splash
Splash
Splash
Splash

Dragon Dog -niminen annos maksaa noin 80 euroa, eli ei tähtitieteellisen paljon. Annos sisältää bratwurst-makkaran, joka on sivelty Rémy Martin Louis XIII -konjakilla, joka maksaa Alkossa noin 2.400 euroa pullolta. Lisäksi hodari sisältää tuoretta hummeria, Kobe-lihaa, tryffeliä ja salaisella resetillä valmistettua kastiketta.

Tuotetta myydään Vancouverissa sijaitsevassa Dougie Dog Hot Dogs -ravintolassa.