Ruoka-arvostelut uudelle tasolle – vaimon rinnat pääroolissa

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruoka on nyt pop. Ihmiset kuvaavat annoksiaan nettiin, ja kisailevat siitä, kuka valmistaa erikoisimman ja terveellisimmän muotiaterian. On tärkeää kannattaa jotain tiettyä ravitsemuslinjaa ja ilmoittaa vakaumuksestaan kovaan ääneen myös muille. Ruoka on saavuttanut ikään kuin uskonnollisen tilan ihmisten elämässä.

Yelp
Yelp

Kärsittettynä voisi sanoa, jos et kannata jotain tiettyä dieettiä, olet huonompi ihminen ja muiden silmissä petturi. Osa ihmisistä keskittyy ruoka-arvioiden kirjaamiseen ja eri ravintoloiden testaamiseen. Näistä paras tyyli lienee Charley-nimisellä miehellä, jonka ruokalautaskuvat saavat etenkin kaksilahkeiset innostumaan ateria-arvioista. Kuvissa toistuu nimittäin miehen vaimon muhkea rintavarustus.

Mies on julkaissut paljastavia ruokakuviaan Yelp-sivustolla. Hän lisää kuvien lisäksi myös seikkaperäisiä arvosteluja vierailemistaan kohteista. Charley tekee arviointeja Kalifornian Costa Mesassa tai Bakersfieldissä.

Yelp
Yelp
Yelp
Yelp
Yelp
Yelp
Yelp
Yelp
Yelp
Yelp