UFO-tukikohta löytyi Kuun pinnalta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hakukonejätti ja internetin ehdoton valtias Google tarjoaa monien muiden toimintojensa lisäksi myös Google Moon -palvelua. Monet ovat innostuneet tutkimaan Kuuta upean sovelluksen avulla, ja kerroimme äskettäin omituisesta miehestä, joka näytti kävelevän taivaankappaleen pinnalla.

YouTube
YouTube

Nyt Kuusta on löydetty erikoinen muodostelma, joka muistuttaa muukalaisten komentokeskusta. Havainnosta kerrottiin ensimmäisenä UFOsightingsdaily.com-sivustolla. Sivustolla työskentelevä Scott Waring kertoo, että päämaja löytyy Kuun pinnalta koordinaateilla 19°43’02.81″ N 20°30’52.97” E. Löydös on kiinnostanut kymmeniä tuhansia netinkäyttäjiä.

– Rakennelman alapuolella on suuri onkalo, jonne tukikohta todennäköisesti jatkuu. Rakennuksen ympärillä on muurit, ja varsinainen keskus näyttää uskomattomalta, Scott kertoo YouTube-videolla.