Jackie Chanin poika narahti huumeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä Jackie Chan tähdittää seuraavaa Renny Harlinin ohjaamaa Skiptrace-elokuvaa. Chan niittää suurta suosiota niin länsimaissa kuin Aasiassa. Mies on ollut vuodesta 1982 naimisissa taiwanilaisen näyttelijän Lin Feng-Jiaon kanssa ja heillä on yksi lapsi.

Pariskunta sai yhteisen pojan samana vuonna, kun he menivät naimisiin. 32-vuotias Jaycee-poika on myös kokeillut siipiään näyttelijänä, mutta hänen tähdittämänsä elokuvat eivät ole koskaan tehneet läpimurtoa. Jaycee on nyt pidätetty huumeiden hallussapidosta kotonaan Pekingissä. Samassa yhteydessä pidätettiin miehen näyttelijäkaveri 23-vuotias Kai Ko, Beijing Times uutisoi.

Asunnosta löydettiin reilu sata grammaa marihuanaa. Jackie Chan on aiemmin kertonut julkisesti toivoneensa, että hänen poikansa olisi mennyt aikoinaan armeijaan tasoittaakseen luonnettaan. Hän on myös kertonut, ettei aio jättää miljoonaperintöään pojalleen.

– Mikäli hän on tarpeeksi kykeneväinen, tienaa hän rahansa itse. Mikäli hän ei ole, tuhlaisi hän vain minun rahojani, Jackie Chan perusteli taannoin.