Kaveri iski häämatkalla – vuorasi asunnon 14 000 Post-it -lapulla

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Suurin osa suomalaisistakin on jossain elämänsä vaiheessa käyttänyt pieniä tarrapintaisia Post-it -muistilappusia kotonaan tai toimistossaan. Verkossa on vuosien varrella julkaistu jos jonkinlaisia valokuvia, joissa ihmisiä, toimistoja ja autoja on peitetty näillä pienillä keltaisilla lappusilla.

YouTube
YouTube

Nyt tällainen tempaus on viety astetta pidemmälle. Juuri naimisiin mennyt pariskunta oli jättänyt talonsa ystävänsä Paul Stanleyn huomaan. Brittimiehen oli tarkoitus ruokkia avioparin lemmikkejä näiden ollessa häämatkalla Italiassa. Mies päätti kuitenkin järjestää kaksikolle ikimuistoisen yllätyksen.

Stanley täytti ystäviensä talon kahdeksassa tunnissa 14.000 Post-it -tarralapulla. Lappuja oli aivan joka puolella aina huonekalujen pinnoista pyykinpesukoneen sisäpuoleen. Stanley tallensi videolle häämatkaltaan palanneen pariskunnan hämmästyneen reaktion, joka nähdään ajasta 1:30 eteenpäin.