Lapsi töhersi seinän tussilla – äiti teki kuvasta taidetta

Koti & Asuminen · Terhi Piiroinen

Kaikki lapset piirtävät kodin seinille ennemmin tai myöhemmin. Joissakin perheissä lasten käyttöön annetaan asunnon yksi seinä, johon he saavat luoda taideteoksiaan sielunsa kyllyydestä. Lopputuloksena syntyy hauska ja omaperäinen sisustuselementti.

Nyt eräs äiti on hoksannut hyödyntää lapsensa seinään tekemät töherrykset. Lapsi oli vetänyt oranssiin seinään mutkittelevan viivan sinisellä kynällä. Äiti riensi hätiin ja korjaili lapsensa luoman taidetoksen entistäkin komeammaksi. Lopputuloksena syntyi kaksikon luoma koristeköynnös.

Redditiin julkaistu kuva on saanut suurta suosiota netissä. Mikäli asunto joskus myydään tai vuokrataan eteenpäin, voi kuvion peittää tavallisella seinämaalilla. Tässäpä on ideaa muihinkin lapsiperheisiin, joissa taistellaan töhryjä vastaan taikasienellä.