Facebook-huijaus leviää Robin Williamsin kuvalla – älä klikkaa tätä linkkiä

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin sosiaalinen media Facebook on 1,3 miljardilla käyttäjällään otollinen alusta levittää erilaisia huijauksia. Huijarit käyttävät usein hyväkseen ajankohtaisia aiheita, jotka kiinnostavat mahdollisimman monia ihmisiä. Parhaillaan leviää huijausviesti, joka houkuttelee klikkaajia Robin Williamsin kuvalla.

Facebook
Facebook

Facebook-viestissä kerrotaan itsemurhan tehneen Robin Williamsin kuvanneen ennen kuolemaansa jäähyväisvideon kännykällään. Kuvaa klikatessa ei kuitenkaan päädy videoon, vaan huijareiden sivustolle. Mikäli tällaista linkkiä menee vahingossa klikkaamaan, tulee kohdesivu yrittää sulkea mahdollisimman nopeasti. Tärkeintä on, että kohdesivulla ei klikkaa mitään linkkejä.