Farrah Abraham strippaa tutkimustarkoituksessa – tienaa puoli miljoonaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teiniäiti Farrah Abraham oli mahdollisesti vuoden 2013 tunnetuin julkkistyrkky. MTV:n Teiniäidit-sarjan kautta julkisuuteen ponnahtanut neitokainen teki seksivideon, jonka ansiosta hänen tilinsä kasvoi miljoonasumman verran.

Teiniäiti on myös ilmoittanut julkaisevansa eroottisen kirjan ja seksilelusarjan. Nykyään Farrah Abraham työskentelee stripparina Teksasin Austinissa sijaitsevassa Palazio Gentlemen’s Club -yökerhossa. Neitokainen tosin paljasti E! News -sivustolle, että kyse on rahan hankkimisen sijaan kyse tutkimuksen tekemisestä.

– Toivon tästä olevan hyötyä joku päivä. Teen samoin kuin Jennifer Aniston kun hän teki taustatutkimusta stripparin rooliaan varten, Farrah Abraham selvensi.

Realitytähti ansaitsee ”tutkimuksellaan” varsin sievoisen summan rahaa. RadarOnline.com-sivuston mukaan Farrah Abrahamin strippiklubin kanssa kirjoittama työsopimus takaa hänelle 500.000 dollarin, eli noin 375.000 euron palkan.

– Palkkasin Farrahin tarjoilijaksi noin kuukausi sitten, ja aloimme keskustelemaan asiasta. Hän päätti vaihtaa tanssimiseen. Sitten keskustelimme asiasta lisää, ja sovimme kuusinumeroisen palkan, Palazio Gentlemen’s Club -strippiklubin johtaja BeBe Montogomery paljastaa.

23-vuotias Farrah Abraham on onnistunut käyttämään julkisuutensa hyödyksi lähes kaikilla mahdollisilla aspekteilla. Farrah Abraham kuittasi aikuisviihde-elokuvasta miljoonasumman ja sittemmin hänestä on tehty myös seksinukke. Nainen tunnetaan myös lukuisista plastiikkakirurgisista operaatioista, joihin hän on käyttänyt yli 30.000 dollaria.