Katy Perry lähetti bikiniterveiset faneilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poppari Katy Perry nousi maailmanmaineeseen I Kissed a Girl -hitin myötä, ja sittemmin neitokainen on tehnyt näyttävää uraa popmusiikin maailmassa. Taannoin tähteä syytettiin tosin plagioinnista, sillä amerikkalaisen gospel-räppäri Flamen mukaan Katyn Dark Horse -hittiin on varastettu osia hänen Joyful Noise -kappaleestaan.

Katy Perry kiertää parhaillaan keikkalavoja The Prismatic -kiertueensa merkeissä. Laulajatar on ehtinyt myös rentoutumaan tien päällä ja muistamaan fanejaan terveisten muodossa sosiaalisessa mediassa. Tuoreella Instagram-videopätkällään Katy Perry virkistäytyy uima-altaassa Kansas Cityssä, tarjoten katsojille myös vilauksen näyttävästä bikinivartalostaan.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.