Maailman härskeimmät aamutossut – näitä et kehtaisi käyttää

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaikki eivät lämpene kaksimieliselle tai alapään asioilla mässäilevälle huumorille. Silti miesten sukupuolelimestä saa väännettyä hauskoja vitsejä, ja etenkin Välimeren kohteissa on nyt muotia myydä kikkeliavaimenperiä ja -pullonavaajia matkamuistoiksi.

Facebook
Facebook

Verkossa leviää parhaillaan Snob.ru-käyttäjän Facebookiin julkaisema kuva, jossa on harvinaisen näyttävä tossupari. Aamujalkineiden päällä on nimittäin näyttävät miehen sukupuolielintä mukailevat pehmolelut, jotka sojottavat urheana taivasta kohti.

Näitä tossuja ei välttämättä kehtaisi pitää ainakaan vanhempien tai muiden sukulaisten vieraillessa. Tossujen sävy on hennon vaaleanpunainen räikeällä pinkillä höystettynä. Mistähän näitä saisi ostettua? Tässäpä ideaa hurtin huumorin ystävien pukinkonttiin.