Viidakon tähtönen järkyttyi aborttibloggauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perhesuunnitteluun on nykyisin suunnilleen yhtä paljon mahdollisuuksia kuin vuosikymmeniä sitten, ja erityisesti aborteista on käyty viime vuosina runsaasti keskustelua. Nyt Big Brother ja Viidakon tähtöset -realitysarjoista tuttu Iida Ketola on kauhistellut BlogBookin blogissaan naisten avointa blogikirjoittelua aborteistaan.

– Suht lyhyen ajan sisään olen nyt kahdesti törmännyt blogikirjoitukseen, jonka sisältö on kaikkea muuta kuin hyväksyttävää blogimateriaalia. Näissä blogeissa on nimittäin kerrottu raskauksista, jotka aiotaan keskeyttää abortilla, Iida Ketola kirjoitti.

Toinen naisista oli julkaissut kirjoituksensa ohessa myös ultraäänikuvan sikiöstään. Lue koko blogikirjoitus tästä.

– Entäs mitkä ovat olleet aborttien syitä? Toinen mainitsi syyksi mm. muuton. Siis MUUTON. Raskaana muuttaminen voi tietysti olla haasteellista, mutta apujoukkoja varmasti olisi lähipiiristä löytynyt. Tai jos ei, niin apujoukkoja saa rahallakin. Muuttofirmoista. Toinen mainitsi syyksi huonon ajankohdan. Tästä olen samaa mieltä, sillä nopealla Facebook-stalkkauksella kesä on kulunut siiderilasin äärellä ja bilelomakin edessä ensi viikolla, Ketola jatkoi.

Iida Ketola työskentelee tällä hetkellä kampaajana ja luotsaa omaa hiusalan yritystä. Hänen siippansa Renne Korppila tunnetaan NRJ-radiokanavan juontajana. Pari osallistui taannoin yhdessä Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmasarjaan.