Yllätys yllätys! Justin Bieber ja Selena Gomez jälleen yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viikko sitten neljän vuoden ajan omituista teerenpeliä ylläpitäneiden laulajatähtien Justin Bieberin ja Selena Gomezin eronneen. Nyt Selena ja Justin ovat palanneet lehtitietojen mukaan jälleen yhteen.

Jos joku jossain tietää, kuinka monta kertaa Justin Bieber ja Selena Gomez ovat eronneet ja palanneet sen jälkeen yhteen, ansaitsee hän todellisen kunniamaininnan. Voisi veikata, että edes nappisilmäiset sydänkäpyset eivät itse tiedä tarkkaa lukua. Bieber ja Gomez viettivät viime viikonlopun yhdessä ja vannoivat jälleen rakkauttaan toisilleen.

Heidät nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä jo viime viikon keskiviikkona, kun nuoret osallistuivat Raamattutunnille Los Angelesin City Churchissa. He olivat näyttäneett onnellisilta, ja pian tämän jälkeen Bieber julkaisi Instagramiin pusukuvan parista. Kuva on nyt poistettu, TMZ uutisoi. He erosivat kuukauden pituisesta suhteestaan viimeksi heinäkuussa.