Kimin estottomasta asusta loppui kangas kesken?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Kim Kardashian tunnetaan monipuolisena julkkiskaunottarena, joka tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa. Hän on seurapiirikaunotar, liikenainen, realitytähti, muotisuunnittelija ja nykyään myös mobiilipelin tähti. Alun perin hän nousi tunnetuksi seksivideon ansiosta.

Splash
Splash

Kim Kardashianin ei tarvitse oikeastaan tehdä muuta kuin näyttäytyä julkisuudessa päätyäkseen otsikoihin. Nyt tähti on kuvattu poistumassa Hollywoodissa sijaitsevasta Fig & Olive -ravintolasta. Kimillä oli yllään musta kokovartalopuku, jonka erikoiset ja paljastavat leikkaukset rintojen alueella keräsivät katseita.

Äskettäin kerroimme, että Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.

Splash
Splash