Odottamaton ilmiö syrjähypyissä: ”Muuttunut huomattavasti vuodessa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pettäjäsivusto Victoria Milanin mukaan naisten seksihaluttomuus on mennyttä aikaa, ja daamit vaativat yhä enemmän vipinää vällyjen väliin. Sivusto julkaisi nyt tuoreet tilastot käyttäjistään. Luvut ovat muuttuneet huomattavasti viime vuodesta.

Viime vuonna Victoria Milanin treffipalstan mukaan käyttäjät olivat kirjautuneet palveluun lähinnä seksin takia. Peräti 81 prosenttia miehistä tunnusti etsivänsä seksiseuraa palvelun avulla, kun naisista saman myönsi vain 58 prosenttia.

Tänä vuonna tilanne on toinen, sillä seksiä etsivien miesten käyttäjämäärä oli pudonnut 72 prosenttiin. Naisten lukema on sen sijaan 77 prosenttia, eli neitokaiset etsivät seksiseuraa miehiä enemmän.

Avioliiton ulkopuoliseen seksiin ajaa eniten parien tyytymättömyys kodin sänkypuuhiin. 81 prosenttia seksiä etsivistä naisista on valmis suhteeseen, koska heidän seksuaalisuus ei tule tyydytetyksi kotona. Toisin sanoen nykyään miehet ovat näiden lukujen valossa niitä, jotka valittavat päänsärkyään pedissä.