Pöllö muutti kerrostaloasunnon lintuhäkin buffet-pöydäkseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pöllöt ovat yöeläimiä ja lihansyöjiä. Niiden suuret silmät soveltuvat erinomaisesti pimeällä saalistamiseen ja lintuheimon hämäränäkö on vertaansa vailla. Eräs kaupunkiasutuksen keskelle kotiutunut pöllö päätti napata muutaman kanarianlinnun iltapalakseen.

Idahossa asuva Sue Sausser oli herännyt aamulla huomatakseen, että hänen asuntonsa oli täynnä höyheniä ja linnunkakkaa. Pian hän huomasi samassa huoneessa pöllön, joka pelästyi naista ja pinkaisi lentoon parvekkeelle avoimesta ovesta. Pöllö oli kaiketi tullut huoneeseen samaa reittiä.

Asunto sijaitsee kerrostalon 10. kerroksessa, mutta siitä huolimatta pöllö oli lentänyt asuntoon keskellä yötä, avannut kanarianlintujen häkin ja tappanut toisen linnuista. Toinen Sausserin lemmikkilintu jäi henkiin, mutta oli tapauksen jälkeen hyvin hermostunut, Coeur d’Alene Press -lehti uutisoi.