Ohhoh, Lady Gaga Amy Winehousen kaksoisolentona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Superartisti Lady Gagan fanit järkyttyivät taannoin, kun artisti kiidätettiin sairaalaan kiertueeltaan. Syynä oli artistin kiertueensa Coloradon keikalla kokema happivaje. Tähti toipui tapauksesta ilman vakavampia seuraamuksia.

Nyt Lady Gaga on herättänyt huomiota Instagram-otoksellaan, jossa hän muistuttaa varsin paljon toista kuuluistaa laulajatarta. Australian kiertueeseen valmistautunut tähti julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa tummissa hiuksissa ja pitsisissä rintaliiveissä. Useat laulajattaren fanit huomauttivat Gagan muistuttavan kuvassa melkoisesti edesmennyttä brittilaulajaa, Amy Winehousea.

Kerroimme äskettäin, että Lady Gagan entinen assistentti aikoo kirjoittaa paljastuskirjan supertähden elämästä. Kirja on nimetty Fame Monsteriksi ja avustaja on kirjoittanut paljastuskirjan julkaisemisesta miljoonan dollarin sopimuksen. Lady Gaga on puolestaan kommentoinut ex-assariaan rahanahneeksi rotaksi, joka yrittää tienata tähden kustannuksella.