Kim Kardashian suppaili näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Kim Kardashian tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa olemalla seurapiirikaunotar, liikenainen, realitytähti, muotisuunnittelija ja mobiilipelin tähti. Alun perin hän tuli kuitenkin tunnetuksi seksivideon ansiosta.

Nyt Kim on kuvattu viettämässä lomaansa Meksikossa yhdessä ystäviensä kanssa. Eilen neitokaiset nähtiin suppailemassa rannalla, jossa Kardashian otti aurinkoa punaisissa bikineissä.

Kim Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.