Michelle Lewin kuherteli bikineissä – ei välittänyt silminnäkijöistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren, La Cuerpan, Instagram-kuvia seuraa yli 900.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle on bongattu viettämässä romanttista iltapäivää rannalla yhdessä miesystävänsä kanssa. Pari kuherteli rannalla avoimesti muun muassa riippukeinussa, eikä välittänyt lainkaan ympärillä olevista ja puuhia seuraavista ihmisistä.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.