Huikeaa taidetta! Maskeeraaja tekee suusta tuttuja hahmoja

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenkiintoinen idea tai kikka saa yleensä taiteelle enemmän ihailijoita kuin perinteinen öljyvärityö latoineen ja peltomaisemineen. Meikkitaiteilija Laura Jenkinson on julkaissut netissä näyttävän sarjan kuvia, joissa hän esittelee keskeliäitä kasvomaalauksiaan.

Maskeeraaja on luonut suunsa ympärille tuttuja piirroshahmoja siten, että naisen suu on mukana kuvassa. Suun ilmeiden avulla hän saa myös kuviin uudenlaista eloa. Mouthful of makeup -kuvasarja on kerännyt Imgurissa alle vuorokauden aikana 800.000 katselukertaa.

Kuvissa esiintyvät esimerkiksi Nemo, Tehotytöt, Kippari-Kalle ja Hessu Hopo. Jenkinson on kotoisin Lontoosta ja hänellä on pelkästään Facebookissa 54.000 tykkääjää. Naisen bisneksen voidaan sanoa kukoistavan, mikäli nämä piirrokset houkuttelevat hänen luokseen myös asiakkaita.