Katy Perryn mauton farkkuasu ihmetytti VMA-gaalassa – tyrmäävä vastaanotto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosina oli muotia pukeutua kokofarkkuasuun. Tällöin käytettiin paljon farkkuhaalareita ja farkkupaitaa – ja vieläpä samaan aikaan. Myös farkkutakki ja tismalleen samaan sävyyn sopivat housut olivat suosittu vaatekokonaisuus. Nykyisin kokofarkkuasut lähinnä naurattavat – paisti Katy Perryä, joka valitsi farkun gaala-asunsa materiaaliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

Vuoden 2014 MTV Video Music Awardseja seuranneet saivat hieraista verkkokalvojaan, sillä suosittu poptähti Katy Perry asteli punaiselle matolle kokonaan farkusta valmistetussa asussa. Samankaltainen farkku-unelma nähtii vuonna 2001 Britney Spearsin päällä, ja tällöin popparin avecina ollut Justin Timberlake oli myös pukeutunut kokofarkkuasuun. Siksi ehkäpä myös Perryn käsipuolessä nähty räppäri Riff Raff oli yltäpäältä yhteensopivassa farkkuasussa.

Kerroimme keväällä, että Riff Raff ja Katy Perry kävivät treffeillä pitkän kaavan kautta. Tänä vuonna toisen studioalbuminsa julkaissut räppäri poseerasi Katyn kanssa myös Instagramissa julkaistuissa yhteiskuvissa. Riff Raff sanoi tuolloin, että vie poppariprinsessan uudestaankin treffeille. Riff Raff on yhdysvaltalainen 32-vuotias hip hop -artisti, ja häneltä ilmestyi kesällä Neon Icon -nimeä kantava pitkäsoitto. Mies pidätettiin viime vuonna Pohjois-Karolinassa, koska poliisi löysi hänen autostaan alkoholia, huumausvälineitä, marihuanaa ja psykedeelisiä sieniä. Hänet kuitenkin vapautettiin myöhemmin ilman takuita.