Kimin pikkulapsella vaatteita jo miljoonan arvosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin silmäterä North West on yksi maailman seuratuimmista lapsista. Kerroimme viime jouluna lapsen saaneen lahjaksi hurjan määrän vaatteita eri huippusuunnittelijoiden lahjoittamana.

Nyt Northin vaatekaapin sisältö on paisunut uskomattomiin mittoihin. Vain 14 kuukauden ikäisellä North Westillä on omaisuuksien arvoinen vaatehuoneen sisältö. Pikkuisen asusteet ja puvut ovat arviolta yhteensä miljoonan dollarin luokkaa. Tässä tapauksessa lapsi on seurannut vanhempiensa esimerkkiä, sillä Kimin ja Kanyen tiedetään suosivan ainoastaan kallista ja näyttävää huippumuotia.

Yksivuotiaan vaatekaapissa on hänelle henkilökohtaisesti räätälöityjä luomuksia Givenchyltä, Guccilta ja Louis Vuittonilta. Pikkutytöllä on jopa oma Karl Lagerfeldin suunnittelema turkki, jonka arvo on 20.000 dollaria. Korukokoelma nousee puolestaan puolen miljoonan dollarin arvoiseksi, America’s Star uutisoi.