Odottamaton näky pikaruokalan autokaistalla – mitä teki tuore morsian?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat mennä yön pikkutunteina hakemaan pikaruokaloiden ajokaistoilta huikopalaa taksilla, polkupyörällä tai kävellen. Nyt kuitenkin eräs asiakas on saanut kaikkien drive in -kaistalla jonottaneiden suut hymyyn. Nainen tallusteli luukulle vitivalkoisessa morsiuspuvussaan.

My drunk wife trying to order Taco Bell after the reception

Kyseessä oli erään redditorin tuore vaimo, joka oli halunnut häävastaanoton jälkeen pikkusuolaista. Mies julkaisi vaimonsa kuvan netissä ja kirjoitti sen yhteyteen, että hänen humalainen vaimonsa halusi syödä Taco Bell -ravintolan ruokaa. Miehen mukaan pari juhli avioitumistaan myöhään ja ajokaista sijiaitsi heidän hotellinsa vieressä, siksi vaimo käveli luukulle.

Kyseessä ei ole tämän kesän ensimmäinen hauska ajokaistatapaus, joka kiertää netissä. Kerroimme äskettäin miehestä, joka matkusti sähkökäyttöisellä sairaalasängyllä hoitopaikkansa lähellä olleen McDonald’sin ajokaistalle. Mies makasi sängyssä mahallaan.