Ei nimi miestä pahenna! Paul Stoner kiinni kannabiksen kasvatuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannabiksen kotikasvattajat ovat yleistyneet myös Suomessa, ja viranomaiset ovat arvelleet maan olevan lähes kokonaan omavarainen huumeiden tuottamisessa kansalaisilleen. Yhdysvaltojen Kaliforniassa on laillista käyttää kannabista lääketieteellistä käyttöä varten.

YouTube
YouTube

Nyt Kalifornian Orange Countyssa on pidätetty kannabiksen kotikasvatuksesta mies, jonka nimi on osuvasti Paul Stoner. Stoner tarkoittaa englanniksi pilvenpolttelijaa slangikielellä. Miehen pihalla olleelta viljelmältä löydettiin kasveja yhteensä 7.500 euron arvosta.

Poliisit takavarikoivat miehen asunnosta myös muita huumausainetarvikkeita, reseptilääkkeitä, injektioneuloja ja ampuma-aseita, NBC29-uutissivusto raportoi. Paul Stoner joutuu todennäköisesti kaltereiden taaksen ainakin huumausainerikoksesta – harrastukseen sopivasta nimestään huolimatta.