Heidi janoaa julkisuutta – kolmet bikinit päivässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuudesta. Realitytähtenä alunperin tunnetuksi tullut Heidi pilasi aikoinaan vartalonsa lukemattomille kauneusleikkauksilla, joihin hän oli menettää myös henkensä. Sen jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta vuosiksi.

Nyt Heidi on tehnyt pitkän tauon jälkeen paluun julkisuuteen, ja hän janoaa nyt mediatilaa lähes keinolla millä hyvänsä. Parhaillaan hän lomailee miehensä Spencer Prattin kanssa Havaijilla, jossa Heidi viihdytti paparazzeja vaihtamalle ylleen peräti kolmet bikinit päivässä.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa peräti kymmenen eri operaatiota, ja hän oli menehtyä leikkauksessa. Taannoin paljastui, että parin realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pariskunta nähtiin sittemmin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.