Nainen halusi näyttää pilakuvaltaan – käytti 164 000 euroa kauneusleikkauksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurten kaupunkien kaduilla ja lomakohteissa työskentelee piirtäjiä, jotka loihtivat ihmisistä hauskoja karikatyyrihahmoja. Piirroksissa korostetaan yleensä ihmisten ulkoisia piirteitä, kuten nenää tai silmiä. Krystina Butel on nainen, joka haluaa näyttää omalta karikatyyriltaan.

Kauneusleikkauksiin turvautunut uhkea neitokainen on kuin ilmetty versio 15 vuotta sitten piirretystä karikatyyrihahmosta. Krystina oli tuolloin Ibizalla lomailemassa ja sai piirroksestaan idean saavuttaa kuvan hehkeä ulkonäkö. 30-vuotias nainen on kuluttanut kirurgin veitsen alla monta tuntia ja tuhlannut samalla 164.000 euroa. Katso kuvat tästä.

Krystinalle on tehty viisi rintojen suurennusleikkausta, täytetty huulia, tuikattu Botoxia kasvoihin, valkaistu hampaat ja toteutettu kestopigmentointia. Jopa hänen nänninsä on tatuoitu sydämen muotoisiksi, Mirror-lehti paljastaa. Brittiläinen nainen myöntää, että karikatyyri edusti jo teini-iässä kaikkea, mitä hän halusi olla.

Vaikka naisen ulkonäkö on monen mielestä hyvin sarjakuvamainen jo nyt, ei hän ole aikeissa lopettaa kauneutensa muokkaamista. Hän suunnittelee parhaillaan kulmakarvojen kohottamista ja peppuimplanttien ottamista. Poikatytöstä karikatyyrinaiseksi varttunut Krystina työskentelee omassa kauneussalongissaan.