Sukat katosivat mystisesti – pesukoneen sisältä paljastui mykistävä näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parittomien sukkien kirous langetetaan ihmisten päälle siinä vaiheessa, kun heille on kertynyt yhtä pesukoneellista enemmän pyykkiä. Pyykkivuorta pienentäessä huomaa lopulta, että osa sukista on mystisesti kadonnut jonnekin. Tästä on alkanut urbaani legenda sukkia syövistä pesukoneista.

Eräs mies yllättyi suuresti avattuaan pesukoneensa etupaneelin. Koneiston alta paljastui kokonainen yksinäisten sukkien hautausmaa. Kaikki sukat olivat tietysti parittomia, joiden vastakappaleet olivat jo hetken pyörineet käyttämättöminä sukkalaatikossa.

Pesukoneen sukkakokoelmasta julkaistiin kuva Redditissä. Arvattaen moni asiantunteva kommentoija tuomitsi tämänkin otoksen heti lavastetuksi tai intoutui kommentoimaan omalla perin tutuksi tulleella tyylillään kuvaa vanhaksi. Tämä pesukonekuva kuitenkin voi osoittaa, että pesukoneiden sukka-ateriat ovat mahdollisia, eivätkä omille teilleen eksyneet vaatekappaleet ole aina perheen miesväen syytä.