Pettäjänainen odotti kosintaa – mies jätti suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radioissa kerrotaan usein kuuntelijoidensa tarinoita suorissa lähetyksissä. Moni muistaa takavuosien tapauksen, jossa erään suomalaisen miehen tyttöystävälle soitettiin radiosta pilapuhelu ja nainen jäi kiinni pettämisestä rysän päällä. Nyt Yhdysvalloissa on tehty hieman samanlainen tempaus.

Parhaillaan netissä leviävä radiotaltiointi kertoo, kuinka mies on uskotellut viiden vuoden aikaiselle tyttöystävälleen, että hän tulisi kosimaan naista ystävänpäivänä. Totuus on kuitenkin hieman toisenlainen, sillä poikaystävä on saanut selville naisensa uskottomuuden. Miehen ystävät ovat nähneet naisen suutelemassa toisen miehen kanssa baarissa, World Star Hip Hop kertoo.

Neitokainen harrasti vilunkipeliä ystäväksi nimittämänsä miehen kanssa. Mies otti yhteyttä lempiradio-ohjelmaansa kostaakseen sydämen särkemisen naiselleen kaikista julkeimmalla tavalla. Cleveland Majic -radion juontajat soittavat pettäjälle suoran lähetyksen aikana ja kertovat, että radiossa toteutetaan saman päivän aikana upeita kosintoja.

Nainen pääsee ensin kuvailemaan unelmiensa kosinnan, joka tapahtuisi hänen mukaansa illalla kynttilän valossa illallisen jälkeen. Lopulta hänen miehensä yhdistetään linjoille ja on tullut aika esittää suuri kysymys suorassa radioshow’ssa. Nainen luulee, että kosinta tapahtuu sillä sekunnilla. Mies kysyy:

– Kauanko sinulta menee, että saat raahattua kamasi ulos asunnosta?