Demi Lovato kauhistelee vanhaa kuvaansa – luuli olleensa lihava

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Demi Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämänsä raiteilleen. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nyt hän on julkaissut kuvan rankoilta vuosiltaan.

Demi Lovato vertailee Instagramissa julkaistussa kuvassa vuosien takaista ulkonäköään tähän päivään. Kuvat on otettu vuosien 2010–2014 MTV Video Music Awards -gaaloissa. Hän kirjoittaa kuvatekstiin, että pyysi ensimmäisenä vuonna mekkonsa alle hoikentavan asusteen, jotta hänen suurelta tuntunut vatsa ei olisi näkynyt.

Nyt nainen myöntää, että kuvassa näkyvät selkeästi ainoastaan hänen törröttävät lantioluut, eikä hän ole ollut tippaakaan liian lihava.

Terveen itsetunnon takaisin saanut 22-vuotias Lovato on nykyisin näyttävä nainen, ja hän pukeutui tämän vuoden gaalassa upean punaiseen asuun. Demi Lovato kertoi alkuvuodesta haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Hän tuntee olevansa nykyisin etuoikeutettu ja kiitollinen saamastaan suosiosta ja tuesta.