Törkeää! Kardashianit eivät kunnioittaneet hiljaista hetkeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan.

Myös muut Kardashianit ovat ahkeria sosiaalisen median kuluttajia, ja tämä todistettiin äskettäin MTV Video Music Awards -gaalassa. Tapahtumassa pidettin nimittäin hiljaista hetkeä Missourin Ferguronissa tapahtuneiden ampumavälikohtausten vuoksi. Samaan aikaan Kim, Kylie ja Kendall näpyttelivät älypuhelimiaan.

Kim Kardashianin ja hänen pienemmät Jennerin pikkusiskot ovat saaneet murskaavan tuomion sosiaalisessa mediassa käytöksestään. Hiljainen hetki on tarkoitettu kuolleiden muistolle. Esimerkiksi Rachel Zarrell kommentoi Twitterissä, ettei Kendall Jenner voisi vähempää välittää sosiaalisesta muutoksesta, jota Yhdysvallat käyvät parhaillaan läpi. Puhelin sen sijaan näytti kiinnostavan neitokaista sitäkin enemmän.