Kylmän voin levittäminen helpottuu

Ruoka · Terhi Piiroinen

Upeat keksinnöt tekevät ihmisten elämästä helpompaa. Tällaisia ovat esimerkiksi syömiseen liittyvät innovaatiot, kuten maapähkinävoita tekevä kone tai hillopurkin jämien kaapimiseen tarkoitettu laite. Nyt kylmä voi on kohdannut voittajansa.

Vaalean leivän päälle on lähes mahdotonta levittää jääkaappikylmää voita ilman, että levite jää könteiksi tai veitsi tekee reikiä leipään. Onneksi maailmassa on ihmisiä esittelemässä keksintöjään tällaisia ongelmia varten. Buttercup Knife on veitsi, jonka muotoilu on luotu kylmän voin levittämistä varten.

Tuote hakee myös parhaillaan rahoitusta Kickstarter-kampanjan avulla. Veitsessä olevat raot murtavat voin pinnan ennen leivälle levittämistä ja ruokaileminen sujuu kuin rasvattu. Veitsestä on valmistettu myös useita eri malleja.