Popkaunotar haukkui Justin Bieberin: ”Älä poistu kotoasi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen kantritähti LeAnn Rimes on myynyt maailmanlaajuisesti 20 miljoonaa levyä. Hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana, ja nyt nainen on kummastellut ääneen nykyajan teinipoppareiden julkista elämäntyyliä.

LeAnn Rimes on osoittanut Joan Riversin keskusteluohjelmassa huolensa teini-ikäisten popmuusikoiden, kuten Justin Bieberin, elämäntyyliä kohtaan. Nainen muistaa itsekin olleen nuori ja kuuluisa, mutta yritti parhaansa mukaan pitää villin puolensa suljettujen ovien takana ja poissa otsikoista.

– Olin villi nuori, mutta en antanut sen heijastua musiikkiini. Yritin aina olla kunnollinen julkisuudessa ja välttää asioita, joita ihmiset eivät halunneet minun tekevän. Sen sijaan tein ne asiat kotona, kantrilaulaja kommentoi.

Sitten puhe kääntyi Justin Bieberiin.

– Olen aina sanonut, että jos aiot bailata viimeistä päivää, niin älä poistu kotoasi. Kotona saat tehdä mitä haluat, mutta älä ole tyhmä. Mielestäni ihmiset ovat typeriä nykyään, ja koska kaikilla on kamerapuhelimet, tekee se asioista entistäkin huonompia.

Hän kuitenkin ymmärtää, että miljoonien levymyynnit saattavat nostaa nuoren menestyjän itsetuntoa jopa niin vahvasti, että hän ei yksinkertaisesti suostu kuuntelemaan vanhempien ja viisaampien antamia neuvoja. Rimes kuitenkin vakuuttaa, että jokainen tulee oppimaan varjopuolet ennemmin tai myöhemmin – lopulta vaikka kantapään kautta.

Viisitoista albumia julkaissut kohukaunotar on ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa esillä suhdekuvioidensa kuin musiikin tiimoilta. Hän on nykyisin naimisissa näyttelijä Eddie Cibrianin kanssa. Nainen paljasti samassa televisio-ohjelmassa menettäneen neitsyytensä 16-vuotiaana pitkäaikaiselle poikaystävälleen.