Nainen, aiotko juhlia viikonloppuna? Tässä kuumin tanssityyli!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humalaiset aikuiset naiset edustavat turhan usein räävittömien ihmisten ruumiillistumaa. Arkena paahtavat ja perhettä pyörittävät äidit saattavat vaihtaa viikonlopun tullessa vapaalle. He kutsuvat juovuspäissään tapahtuvaa juhlimista irrottelemiseksi.

Yksi heistä on Vine-hetkensä videotaltioinnille saanut täti, joka on napannut drinkin mukaansa ruohikolle ja ryhtynyt tanssimaan. Varvassandaaleissaan ja harmaassa kuviomekossaan huojuva nainen näyttää kameralle parhaimmat liikkeensä, johon kuuluu vasemman käden koukussa vatkaaminen ja oikealla jalalla ilmaan potkiminen.

Huvittava daami on totisesti ottanut juhlimisesta ilon irti, eikä hänen takanaan lantiota ketkuttava kanssasisar jää tanssissa kakkoseksi. Seuraavalla viikolla nämäkin naiset jatkavat todennäköisesti perheen pyörittämistä tavallisen rauhalliseen malliin. Onneksi Packratin suosittu video muistuttaa ikimuistoisista tanssihetkistä.