Nainen nukahti iPhonen päälle – puhelin poltti paljaan rinnan pahasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyisin jokaisen taskussa on henkilökohtainen älypuhelin, joka seuraa kaikkialle. Siellä missä on tekniikkaa, on myös oikosulkuja. Olemme kertoneet palamaan syttyneistä puhelimista ennenkin, mutta tällä kertaa tuloksena syntyi vakavia palovammoja.

Englantilainen Dionne Baxter oli mennyt nukkumaan sänkyynsä, ja otti iPhone 4 -puhelimensa mukaan. Puhelin oli latauksessa, ja nainen oli vahingossa nukahtanut kännykän päälle. Yhtäkkiä hän heräsi kovaan kipuun ja huomasi, että puhelin oli polttanut hänen paljaaseen rintaansa vakavan palovamma. Nainen kiirehti sairaalahoitoon. Katso rajut kuvat tästä.

Valitettavasti palovamma tulehtui ja Dionnelle jäi onnettomuudesta pysyvä arpi. Sun-lehden mukaan nainen on huolissaan, voiko hän enää imettää mahdollisesti tulevaisuudessa syntyviä lapsiaan. Noin vuosi sitten sveitsiläinen tyttö sai vakavia palovammoja reiteensä, kun hänen taskussaan ollut Samsung Galaxy -älypuhelin räjähti tuntemattomasta syystä.