Oksetus! Lintu ulosti jäätelöön – nainen jatkoi syömistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäkuumalla tekee mieli syödä jäätelöä, mutta inhotusta aiheuttavat torien ja rantojen yllä parveilevat linnut. Sen lisäksi, että ne kärkkyvät ihmisten eväitä saaliikseen, saattavat ne heittää ulostepommejaan kansalaisten päälle. Nyt eräs nainen koki sen karuimmalla tavalla.

YouTube
YouTube

Julie Bresnan oli viettämässä ikimuistoista aurinkolomaa ja ajatteli leuhkia reissustaan kotiväelle myös videotervehdyksen muodossa. Samaan aikaan kun mansikkajäätelöä kädessään pitänyt nainen kertoi matkan tapahtumista, sihtasi taivaalla lentänyt lintu läjänsä naisen tuuttiin.

Valitettavasti reissuvideo nostaa kertaheitolla pelkokerrointa, koska nainen lipaisee jäätelöä huomaamattaan linnunkakkaa pallossa. Oksettavuuden multihuipentuma syntyy tästä muutamaa sekuntia myöhemmin, kun lintu heittää toisen ulostepommin neitokaisen päälle. Nainen kirjoittaa YouTube-videon kuvauksessa, että karma ilmeisesti opetti olemaan leuhkimatta.