Idiootti heitti pullon lavalle – LMFAO-tähti oli menettää näkönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun LMFAO-yhtyeen hajoamisen jälkeen yhtyeen jäsenet ovat jatkaneet sooloprojektien parissa. 38-vuotias Redfoo keikkailee nykyisin sooloartistina ympäri maailmaa, mutta nyt hän on kokenut erittäin ikävän takaiskun.

Redfoo oli konsertoimassa Australian Sydneyssä, kun joku idiootti heitti lasipullon esiintymislavalle. Pullo osui artistia silmäkulmaan sillä seurauksella, että siihen tuli avohaava. Osuessaan muutaman sentin oikealle pullo olisi sokeuttanut Redfoon oikean silmän.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Redfoo julkaisi jo vuonna 2012 ensimmäisen Bring Out the Bottles -singlensä. Sittemmin räppäri nähtiin esimerkiksi Australian X Factor -ohjelman tuomarina. Elektro hop -yhtye LMFAO koostui Stefan Kendal Gordysta ja Skyler Husten Gordysta, jotka esiintyvät taiteilijanimillä Redfoo ja Sky Blu. Yhtyeen jäsenet ovat Motown-levy-yhtiön Berry Gordyn poika ja pojanpoika. Yhtye julkaisi kaksi albumia, Party Rock ja Sorry for Party Rocking, joista jälkimmäinen sinkosi heidät tähdiksi hiteillä Sexy and I Know It ja Party Rock Anthem.