Britney Spears erosi – suhde kariutui pettämiskohuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Britney Spears on aloittanut laulu-uransa uudelleen esiintymällä kahden vuoden ajan Las Vegasissa omassa show’ssaan. Naisen mahtipontinen rupeama on saanut rohkeimmat epäilemään, että Britney ei kestä suurta työtaakkaa ilman romahtamista.

Nyt naisen rakkauselämä on ainakin saanut runsaasti takapakkia, koska hänen 1,5 vuotta kestänyt suhde Daniel Lucadon kanssa päättyi pettämiskohuun. Davidista kiertää parhaillaan ympäri Hollywoodia video, jolla mies pettää Britneytä toisen naisen kanssa.

E! Newsin mukaan laulajan sydän on murtunut, mutta hän tulee pääsemään vahvan luonteen ansiosta asiasta yli. Osa on jopa sanonut, että David ei ollut naiselle se oikea ja on parempi, että suhde loppui.

Paljastusvideolla näytetään selkeästi, kuinka David suutelee vierasta naista tanssiessaan hänen kanssaan. Britney Spears on esiintynyt pian vuoden Las Vegasissa järjestettävässä konsertissa. Sopimuskausi on kaksi vuotta. Britney Spearsin ensimmäinen avioliitto lapsuudenystävä Jason Alexanderin kanssa kesti ainoastaan 55 tuntia.