Daniel Radcliffe löysi uuden rakkaan – vain näyttelijättäret kelpaavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussut Daniel Radcliffe kertoi taannoin julkisesti hakeutuvansa vieroitushoitoon tupakoimisen lopettaakseen. Hän on aiemmin kärsinyt myös alkoholiongelmista. Nyt tapansa parantanut mies on aloittanut seurustelemisen.

Hänen sydänkäpysenä on vastanäyttelijä Erin Darke. Mies on kertonut suosivansa rinnalleen pelkästään näyttelijänä työskenteleviä naisia, koska ainoastaan he pystyvät ymmärtämään elokuvamaailman meiningin. 25-vuotias tähtinäyttelijä kertoi Mirror-lehdelle, että hänellä ja 29-vuotiaalla Erinillä oli synkannut heti ensitapaamisesta. Heillä on Radcliffen mukaan uskomaton yhteys toisiinsa ja pari on rakastunut.

Daniel Radcliffe kertoi taannoin haluavansa toimintaelokuvaroolien pariin Harry Potterin roolin karistaakseen, ja unelmissa siintää agenttiseikkailujen roiston hahmo. Daniel nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa, joihin lukeutuvat Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.