Joan Rivers kävi kuoleman porteilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

81-vuotiaalla Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Hänen kasvonsa ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista, ja nyt nainen oli käynyt korjauttamassa äänihuuliaan.

Muita julkkiksia kovaan ääneen haukkuva Joan Rivers oli lähellä hiljentyä ikuisiksi ajoiksi, sillä komedienne lopetti hengittämisen kesken leikkausoperaation. Hänen on kerrottu olevan tällä hetkellä jo paremmassa kunnossa, mutta alkuviikosta tapahtunut onnettomuus säikäytti kaikki pahanpäiväisesti. Nainen kiidätettiin pikavauhtia sairaalaan tehohoitoon hänelle suoritetun äänihuulileikkauksen jäätyä kesken.

Julkkisnaisten kehäraakki tunnetaan pilalle leikeltyjen kasvojensa lisäksi myös töykeän ylimielisestä käytöksestään ja muiden haukkumisesta. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.