Kim Kardashian kuvattiin studiollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Kim Kardashian on noussut kotitekoisen seksielokuvan tähdestä oikeaksi julkkikseksi, joka tienaa kymmmeniä miljoonia dollareita vuodessa omilla bisneksillään ja muun muassa kännykkäpelin tähtenä. Rahasta ei siis ole hänen ja Kanye Westin perheessä pulaa. Nyt Kim on kuvattu Los Angelesissa.

Eilen Kimin tiimalasivartalo ikuistettiin, kun julkkistähti oli poistumassa studioltaan. Hän oli verhonnut kurvinsa vaaleaan mekkoon.

Kim Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.