Kimin ja Beyoncen jäätävät välit paljastuivat gaalassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kim Kardashianin ja laulaja Beyoncen välien kerrottiin tulehtuneen taannoin siksi, että laulaja olisi kieltänyt perhettään osallistumaan taannoin Westin upeaan hääjuhlaan. Tällöin väitettiin, että ulkoisesta tyylistään tarkka Beyonce olisi kieltäytynyt häistä siksi, että 33-vuotias Kim on tullut tunnetuksi ainoastaan realityohjelmastaan.

Beyoncen aviomiehen Jay Z:n ja Kim Kardashianin Kanye Westin on kuitenkin kerrottu pitävän edelleenkin yhteyttä ystävinä pienestä hiljaiselosta huolimatta. MTV Video Music Awards -gaalassa syntyi kuitenkin jäätävä kohtaaminen, jossa Kim Kardashian näytti tietoisesti välttelevän illan pääesintyjänä ollutta Beyoncea. Tämä kieli kaverusten välien tulehtuneen entisestään, eivätkä he vaihtaneet illan aikana sanaakaan.

Radar Onlinen mukaan Kim on edelleenkin suuttunut laulajaparille häiden skippaamisesta. Beyonce on myös Kimin lähipiirin mukaan käyttäytynyt aina hieman ylimielisesti rikasta perijätärtä kohtaan, ja nyt Kim vierastaa naista entisestään. Asia sai lisää vettä kiukaalle, kun julkisuuteen nousi tieto, että Beyonce ja Jay Z ovat aikeissa esiintyä toisen voimaparin, Brad Pittin ja Angelina Jolien häissä.