Elokuvatähti edusti suomalaispaidassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Lena Dunham on noussut maailmanmaineeseen jo nuorella iällä luomallaan ja tähdittämällään Girls-televisiosarjalla. HBO-yhtiön sarja on ollut menestys, ja siitä nähdään ensi vuonna neljäs kausi. 28-vuotias näyttelijä-kirjoittaja-ohjaaja vierailee parhaillaan Venetsian elokuvajuhlilla.

Lena Dunham jakoi Instagram-tilillään otoksen, joka kiinnostaa varmasti monia suomalaisia. Muotia seuraavan tähden yllä on nimittäin kuvassa kotimaisen Samuji-vaatemerkin ensi kesään mallistoa edustava kauluspaita. Paitavalinnasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen palkitun Tiny Furniture -elokuvan. Hän oli elokuvan ilmestyessä vasta 24-vuotias. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Nobody Walks, The Innkeepers, Supporting Characters ja This Is 40.