Miss Peppu -finalistia vainotaan – vandaalit iskivät kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kilpailut ovat nousseet parin viime vuoden aikana otsikoihin ympäri maailmaa, kun aluperin Brasiliassa kehitetty kilpailu levisi viime vuonna myös Yhdysvaltoihin. Kaikki eivät innostu kilpailusta edes sen emämaassa Brasiliassa, ja nyt tämä kritiikki on tullut ilmi melko ikävässä muodossa.

Tämän vuoden kilpailun finalisti Rebeka Francis on joutunut vandaalien uhriksi, kun hänen Sao Paulossa sijaitsevan kotinsa ulkoseinään kirjoitettiin mustalla spray-maalilla, että ”Miss Peppu -kilpailu on pirun tekele”. Splash Newsin mukaan syvästi uskonnollinen Francis purskahti itkuun huomatessaan tihutyön. Kaunotar on saanut aiemmin vastaavia kommentteja myös sosiaalisessa mediassa. Rebeka Francis asuu yhdessä Andressa Urachin kanssa, joka tuli niin ikään aiemmin tutuksi Miss Peppu -kilpailusta.