Romanttista vai siirappista? Chris Martin kirjoittaa lauluja Jennifer Lawrencelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

11 vuoden mittainen julkkisavioliitto päättyi taannoin, kun Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat. Syyksi epäiltiin Paltrow julkisuudennälkää ja Coldplay-tähden naissuhteita. Sittemmin Martin vaihtoi nuorempaan Hollywood-tähteen pokaamalla näyttelijätär Jennifer Lawrencen.

Pariskunnan yksityiselämästä kantautuu nyt uutisia, jotka kuulostavat lukijasta riippuen varmasti joko todella romanttisilta tai vaihtoehtoisesti ylikasvaneen runopojan siirappisilta tempauksilta. US Weekly -lehti nimittäin raportoi Chris Martinin kirjoittavan rakkauslauluja uudelle sydänkäpyselleen.

Lehden mukaan 37-vuotias Chris kirjoittaa Jenniferille lauluja ja hurmaa häntä viemällä näyttelijättären retkille yksityisiin romanttisiin paikkoihin. 24-vuotiaan Jenniferin kerrotaan olleen kuin taivaissa Coldplayn taannoisella Lontoon keikalla.

Chris Martin kertoi aiemmin radiohaastattelussa haasteiden välttämättömyydestä elämässä, jotta ihmiset oppisivat jotain. Hän palkasi kunto-ohjaajan saadakseen itsensä kuntoon henkisesti ja fyysisesti. Ex-pariskunnan välit eivät ole poikki, sillä Paltrow aikoo osallistua lasten kanssa miehensä Coldplay-yhtyeen maailmankiertueelle.