Joan Rivers elossa vain koneiden voimalla – omaisilla edessä vaikea päätös

Viihdeuutiset · Stara.fi

81-vuotiaalla Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Muutama päivä sitten hän lakkasi hengittämästä kesken kurkkuleikkauksen. Sittemmin tilanne hieman parantui, mutta on nyt heikentynyt dramaattisesti.

TMZ-julkaisu kertoo Riversin olevan parhaillaan elossa ainoastaan koneiden voimalla. Tulevina päivinä omaiset joutuvat päättämään, että pidetäänkö komedienne hengissä vai ei. Omaiset ovat kuitenkin edelleen toiveikkaita sen suhteen, että Joan Rivers heräisi vielä ja alkaisi hengittää itse.

Joan Rivers tunnetaan leikeltyjen kasvojensa lisäksi myös töykeän ylimielisestä käytöksestään ja muiden alituisesta haukkumisesta. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.