Mitä ihmettä 17-vuotias Kardashian teki kasvoilleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, jotka koostetaan kirjaksi. Nyt 17-vuotias pikkusisko Kylie Jenner on ryhtynyt pilaamaan kasvojaan kauneusoperaatioilla.

Kylie Jenner ennen ja nyt.Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kylie Jenner muutti taannoin muuttaneen tyyliään goottilaiseen suuntaan, mutta äskettäin hänellä nähtiin vuorostaan pitkät mustat hiuslisäkkeet. Nyt Kylie on tyrmistyttänyt monet ottamalla keinotekoista täytettä huuliinsa – ja Hollywoodin perinteiseen tyyliin aivan liikaa. Kylie on saanut tempauksestaan kovasti kritiikkiä, sillä miljoonien teinityttöjen esikuvan ei odotettu operoivan kasvojaan vielä näin nuorena.

Kardashianin sisarukset päätyivät äskettäin huonoon valoon osoitettuaan huonoa käytöstä MTV Video Music Awards -gaalassa. Tapahtumassa vietettiin hiljaista hetkeä Missourin Ferguronissa poliisin surmaamaksi aseistamattomana joutuneen nuorukaisen muistoksi. Samaan aikaan kamera paljasti Kimin, Kylien ja Kendallin näpytelleen kyllästyneen näköisinä älypuhelimiaan.