Mies teki 3D-tulostimella Iron Man -puvun – uskomaton tulos(te)

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iron Man, eli Rautamies, on Marvel-yhtiön supersankarihahmo joka on seikkaillut sarjakuvalehtien sivuilla jo vuodesta 1963 lähtien. Rautaisen haarniskan suojista käsin pahiksia vastaan taisteleva liikemies Tony Stark on tullut useimmille tutuksi Robert Downey Jr.:n tähdittämien Iron Man ja Avengers -elokuvien kautta.

Reddit-käyttäjä Captain8ball esittelee sivustolla pukua, jonka hänen ystävänsä on tehnyt DragonCon-messuja varten. Kyseessä ei ole varsinaisesti Iron Manin puku, vaan hahmon ystävän James Rhodesin käyttämä, raskaammin aseistettu War Machine -haarniska.

Huikea cosplay-puku valmistui 3D-tulostimen avulla. Haarniskan koko hinnaksi tuli yhteensä 2.000 dollaria, eli noin 1.500 euroa. Erittäin näyttävä puku olisi voinut maksaa kuvan perusteella huomattavasti enemmänkin.