Rita Ora kuin Marilyn Monroe seksikkäissä mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Tähti on ollut kuvaajien suosiossa erilaisissa tapahtumissa ja gaalajuhlissa, ja pian laulajatar on myös elokuvatähti. Rita Ora tullaan nimittäin näkemään Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Nyt 23-vuotias poptähti nähdään Robert Cavallin vaatemerkin tuoreena mainoskasvona. Rita Ora esittelee merkin uutta mallistoa seksikkäissä kuvissa, joissa on mukana vahvasti Marilyn Monroe -henkinen tunnelma.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.