Ammattiskeittaaja päästettiin Playboy-kartanoon – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on varmasti joskus haaveillut siitä, että pääsisi juhlimaan tai edes tutustumiskäynnille Los Angelesissa sijaitsevaan Playboy-kartanoon. Harvalla on siihen mahdollisuutta, sillä yleensä kartanossa järjestettäviin tapahtumiin pääsevät vain he joilla on tarpeeksi nimeä, vaikutusvaltaa tai hyvää ulkonäköä.

Pro Skater Eli Reed teams up with Playboy for “Lost Paradise,” a short film featuring Reed skating the Playboy Mansion. from SRC on Vimeo.

Lost Paradise -lyhytelokuvassa ammattiskeittaaja Eli Reed pääsee tutustumaan Hugh Hefnerin omistamaan kartanoon. Kuten arvata saattaa, ei Eli tyydy ainoastaan rentoutumaan uima-altaalla ja katselemaan Playboy-tyttöjä, vaan hänellä on skeittilauta mukanaan. Mies nähdään muun muassa tekemässä laudallaan temppuja kartanon puutarhassa, Playboy-mallien toimiessa ihmisesteinä.